Liposomalni Vitamin C

Liposomalni Vitamin C


Proizvod Description

Liposomalni Vitamin C

Premium set za zaštitu i podršku imuniteta sadrži pet proizvoda koji mogu pomoći:

– da povećate otpornost organizma na razne infekcije
– dodati važne hranjive sastojke za podršku imunitetu
– za ublažavanje simptoma i smanjenje rizika od komplikacija
– podržati zdravlje organa koji su važni za imuni sistem
– za obnavljanje crevne mikroflore
SILVER MAX – Koloidno srebro je jedan od najsvestranijih antibakterijskih proizvoda širokog spektra, ima izraženu antivirusnu, fungicidnu i antiparazitsku aktivnost. Antibakterijsko sredstvo za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Može se koristiti za dezinfekciju pitke vode. Tehnologija proizvodnje koloidnog rastvora postiže potpunu suspenziju srebrnih čestica u vodi. Kada se primjenjuje kao losion, ioni srebra u otopini Silver-Max Care inhibiraju širenje patogenih bakterija na površini kože. Čišćenje lica ovim rastvorom ujutro i noću će ostaviti kožu svežom i hidriranom. Kozmetičari preporučuju srebrnu vodu za pranje problematične kože koja ima akne, bore i ožiljke od akni.
Ekstrakt belog luka – Izvor zdravih fitoncida alicin i alinin. Zahvaljujući svojim fitoncidima, beli luk ili češnjak je efikasan lek protiv prehlade i gripe i jača imunološki sistem. Uništava patogene bakterije u GI traktu, ne narušavajući zdravu floru, poboljšavajući probavne funkcije i crevnu pokretljivost i peristaltiku, sprečavajući pojavu procesa fermentacije i truljenja. Češnjak smanjuje nivo holesterola, sprečavajući stvaranje plakova u krvnim sudovima i reguliše vaskularni tonus.
Koral Cink 15 – Proizvod sadrži cinkov glukonat (lako upijajući oblik cinka) koji ne iritira sluznicu crevnog trakta. Cink igra ključnu ulogu u ljudskom telu. Ovaj element u tragovima uključen je u brojne biohemijske procese i strukturna je komponenta svih organa i tkiva. Cink je uključen u različite vrste metabolizma, uključujući metabolizam proteina. On igra posebnu ulogu u preradi alkohola od strane ljudskog tela; podstiče apsorpciju vitamina E, i reguliše stvaranje novih krvnih zrnaca.
Tablete hlorele – 100% prirodni proizvod iz hlorela mikroalgi izvor je vrednih biljnih proteina, vlakana, minerala, vitamina B, C, K, E, beta-karotena, folne kiseline i korisnog pigmenta klorofila. Hemoglobin i hlorofil imaju slične strukture. Hlorofil pomaže u obavljanju posla s hemoglobinom kada ga se unese. Promoviše zdravlje cirkulacije, pročišćavaju organizam, povećavaju broj crvenih krvnih zrnaca i samim tim povećavaju kisik u cielom telu, drugim rečima, hlorofil pomaže u stvaranju hemoglobina. Chlorella je jedinstveni antioksidans koji je naročito koristan onima koji rade u industrijama opasnim po zdravlje, gradskim stanovnicima i onima sa štetnim ovisnostima. Napravljen od kultivisanih algi koje se mnogo efikasnije i potpnije apsorbuju.
Super-Flora – Probiotici (bifidobakterije i laktobacili) su zdravi mikroorganizmi koji suzbijaju rast patogenih bakterija u gastrointestinalnom traktu i pomažu u vraćanju zdrave ravnoteže mikroflore. Oni poboljšavaju probavu i metabolizam i učestvuju  u sintezi vitamina i enzima koji vašem telu trebaju da osiguraju efikasnu apsorpciju hranjivih sastojaka. Oni sprečavaju alergije na hranu i toksikoze i povećavaju toleranciju tela na patogene jačanjem imunoloških odbrambenih faktora.
Silver-Max Care 4 oz, Ekstrakt belog luka (90 kapsula), Koral Cink 15 (100 tableta), Hlorela Tablete (180 tableta), Super-Flora (90 kapsula)

Pre upotrebe, pročitajte uputstvo.