Liposomalni Kurkumin

Liposomalni Kurkumin


Proizvod Description

Liposomalni Kurkumin

Liposomalni kurkumin je najbolji bioraspoloživi oblik kurkumina.
Praškasti rizum kurkume naširoko se koristi u Indiji i drugim kuhinjama Južne Azije i sastavni je deo ajurvedske medicine za širok raspon uslova. Konkretno, kurkumin, glavna aktivna komponenta kurkume, jedno je od najproučavanijih biljaka po svojim protivupalnim, antioksidantnim svojstvima.
Kurkuma se u Indiji koristi hiljadama godina kao začin i lekovita biljka. Ima snažna protivupalna dejstva i vrlo je jak antioksidans. Kurkumin pojačava nivo hormona u mozgu, što podstiče rast novih neurona i bori se protiv različitih degenerativnih procesa u mozgu. Ne samo da kurkumin može pomoći u moduliranju upale u kardiovaskularnom sustavu, on takođe podržava normalan nivo holesterola, triglicerida i šećera u krvi.
Bioraspoloživost kurkumina oduvek je predstavljalo problem za održivu raspoloživost, a zahvaljujući novoj inovativnoj patentiranoj tehnologiji PNS (Polar-nepolarni sendvič) kompanije Aurea Biolabs pronađeno je rešenje.
Aurea Biolabs fokusirana je na razvoj hranljivih proizvoda, ekstrakciju, izolaciju i formulaciju bioaktivnih sastojaka iz začina i drugih prirodnih ekstrakata. Kurkumin kao proizvod nije u potpunosti dostupan u ljudskom sistemu. Ovo je rešio Aurea Biolabs korišćenjem PNS tehnologije koja je patentirana. Svi molekuli kurkume koriste se u ovoj formulaciji što rezultira 100% -tnom prirodnim kurkuma matriksom s visokim sadržajem kurkumina, što može dovesti do istinske sinergije svih molekula kurkume.
Cureit ** je  biološki efikasniji u poređenju s normalnim kurkuminom. Proizvod je patentiran, kao i ovaj proces (PNS tehnologija) i to je jedini ekstrakt kurkumina koji ima potpunu kurkumsku matricu. Kako je proizvod dostupan u krvi i tkivima, funkcionalna efikasnost je veća.
To omogućava kurkuminu da sigurno prođe kroz vaš probavni sistem i apsorbira se u krvotok, gde je najviše potrebno da bi bio efikasan.

Liposomalni kurkumin: blagotvorno deluje na imuni, nervni i endokrini sistem, povećava izdržljivost, jača imunitet.