Koncept zdravlja

Koncepcija zdravlja u pet koraka

Da li želite da ste uvek zdravi?

Postoje samo dva načina:

 1. iz dana u dan da uradimo nešto za svoje zdravlje
 2. iz dana u dan da gledamo kako zdravlje postepeno odlazi

Trećeg nažalost nema. Ako se samo povremeno bavimo zdravljem, tad i zdravlje bude samo PRIVREMENO.

Postoji mnogo DIJAGNOZA i isto toliko TEHNOLOGIJA LEČENJA.

Medicina se bavi bolestima, kad pojava akutnog stanja primorava na hitno lečenje i terapije, što uzrokuje da se pacijent dovede u hronično stanje, ali se ne rešava uzrok NEZDRAVLJA.

Koristeći JEDINU TEHNOLOGIJU ZDRAVLJA možemo da se oporavimo, obnovimo i sačuvamo zdravlje za naredne godine. Jedini uslov za to je da stalno primenjujemo KONCEPT ZDRAVLJA koji se temelji se na dva principa:

 • Kompleksan pristup
 • Princip obnavljanja ćelija

Kompleksan pristup

Kompleksan pristup podrazumeva sledeće parametre:čisto telo„, psihologija, fizička aktivnost, disanje, živa voda i živa hrana.

Pod čistim telom podrazumevamo da smo oslobođeni parazita, virusa, štetnih bakterija, gljivica, toksina, jednom rečju svih patogenih mikroorganizama! Paraziti smanjuju naš životni vek i jako negativno utiču na psihu čoveka, upravljaju njim.

Princip obnavljanja ćelija

Obnavljanje ćelijaZdrave ćelije daju zdravo potomstvo, ako ima dovoljno materijala. Nedostatak istog dovodi do promena na ćelijama i one ne mogu da vrše svoju funkciju kako treba. Vremenom membrana ćelije se iscrpljuje i postaje nesposobna da zadrži vodu…ćelija DEHIDRIRA. To se vidi na koži kako starimo. I nije važno šta je izazvalo deficit vode i kiseonika u ćelijama, iste ubrzano stare, razboljevaju se i umiru.

Ćelije ne žive dugo, odumiru, ali se rađaju nove i taj proces ide stalno. Za dve godine možemo da imamo sve nove ćelije.Definicija bolesti

Bolest je pokušaj prirode da oslobodi naš sistem od stanja koja se dese zbog narušavanja prirodnih zakona zdravlja.

Koncepcija zdravlja

A naša jedinstvena KONCEPCIJA ZDRAVLJA definitivno pokazuje da ako prestanemo da trujemo naše telo i istovremeno mu pružimo sve neophodno, to će omogućiti organizmu da se sam izleči. Uklanjanjem toksina i patogenih mikroorganizama i stvaranjem čiste unutrašnje ekologije, mi vodimo sopstveni sistem samoregulacije i oporavka!

Zdravi smo ako je brzina izbacivanja toksina iz organizma veća od brzine unošenja i stvaranja istih, a 5 neophodnih koraka redom su:

 1. HIDRATACIJA – Ćeliju napojiti (hidrirati)
 2. PJURIFIKACIJA – Ćeliju očistiti od parazita
 3. DETOKSIKACIJA – Ćeliju očistiti od toksina
 4. ISHRANA – Ćeliju nahraniti
 5. ZAŠTITA – Ćeliju zaštititi

Francuski naučnik Alexis Carrel dobio je Nobelovu nagradu jer je 34 godine održavao u životu srčani mišić embriona pileta. On je tvrdio da je ćelija besmrtna, STVAR JE U TOME U KOJOJ TEČNOJ SREDINI ONA ŽIVI. Ako obnavljamo vodenu sredinu u organizmu i dajemo joj sve neophodno život će trajati večno.

Šta je to što je neophodno za život svake ćelije?

 • 28 aminokiselina(21 +7)
 • 15 minerala(70 u mikrodozama)
 • 12 vitamina
 • 7 grupa enzima
 • 3 esencijalne nezasićene masne kiseline

Sve to mora da bude rastvoreno u organizmu ŽIVOM BIOLOŠKI DOSTUPNOM VODOM.

I najvažnije da to radimo ne samo povremeno već SVAKI BOŽIJI DAN.

Naša misija

CORAL CLUB SRBIJA je zajednica koja vodi obrazovni rad u cilju edukacije ljudi o pravilnom načinu života, ishrani, potrebi čišćenja organizma od patogenih mokroorganizama i upotrebi biološki dostupne žive vode po principima KONCEPCIJE ZDRAVLJA.

Nudeći ljudima tehnologiju zdravlja i programe za rešavanje određenih problema, mi ni u kojem slučaju ne preuzimamo na sebe ulogu lekara. Mi pokazujemo put do zdravlja uz pomoć promene načina zivota, a način na koji ćete Vi to iskoristiti zavisi samo od Vas.

Tim vrhunskih lekara, naučnika i nutricionista učestvuju u izradi programa i studija o primeni produkcije Coral Cluba.

Budite pažljivi i odgovorni prema sebi i ne propustite mogućnost da promenite svoj život.