Program 2 Colo-Vada Plus

Program 2 Colo-Vada Plus


Proizvod Description

Program 2 Colo-Vada Plus

Program 2 Colo-Vada Plus“ je visoko efikasan složen program, koji vam pomaže da postepeno očistite svoje telo i vratite svoje zdravo unutrašnje stanje, bez ometanja normalnog ritma života, znači ne izaziva neugodnosti u vašem svakodnevnom životu. Program se sastoji od 14 dana i 3 faze, kako bi vam pomogao da postignete maksimalan blagotvorni efekat.

Korak ka zdravlju Program 2 Colo-Vada Plus je visoko efikasan sistem za čišćenje kompletnog digestivnog trakta, koji pomaže da se telo očisti i oslobodi toksina i parazita i da se povrati zdravlje. Ovaj program obuhvata 14 dana u 3 faze, što omogućava povećanje efikasnosti eliminacije otpada tela do maksimuma, poboljšanje GIT funkcije, očuvanje korisne mikro flore, normalizovanje vitaminsko-mineralne ravnoteže, opskrbu tela korisnim supstancama i minimalizaciju neugodnosti.

Faza 1 PRIPREMA 7 dana

Prva faza koristi 14 pakovanja No 1 paketića, pije se ujutro i uveče 7 dana uz obilje Coral-Mine žive vode.

Svaki No 1 paketić sadrži: Ultimate, Mega Acidophilus, Vitamin C, Alfalfa, Cascara Sagrada, Combination Dva i Black Walnut Leaves

Faza 2 ČIŠĆENJE 4 dana

Druga faza koristi 8 pakovanja No 2 paketića i 16 paketića Colo-Vada Mix Prah.

Svaki No 2 paketić ima vrlo sličan sadržaj kao No 1 paketić i pije se ujutro i uveče 4 dana.

Ono što je glavna komponenta faze 2 je svakako Colo-Vada Mix Prah koji čisti gastrointestinalni trakt oticanjem u crevu kad se pomeša sa vodom ili sokom od ceđenih narandži. To činimo 4 puta dnevno 4 dana, a da pri tome ne smemo konzumirati hranu. Prah sadrži i kaolin koji ima omekšavajuće i absorbirajuće aktivnosti: može da veže 40 puta sopstvenu težinu u toksičnih supstanci što omogućava da se omekšane polusvarene prehrambene mase izlučuju iz tela.

Faza 3 RESTAURACIJA 3 dana

Treća faza koristi 6 pakovanja No 3 paketića i pije se ujutro i uveče 3 dana.

Tokom ove faze obnavljaju se normalne funkcije GIT i mikroflore creva.

U ovoj fazi se koristiti SUPER-FLORA, koja je kombinovani probiotik sa prebiotičnim inulinom koji aktivira rast korisnih bakterija i poboljšavaja zdravlje mikroflore stomaka.

Pijte dosta vode Coral-Mine svih 14 dana trajanja programa koji možete ponoviti 2-3 puta godišnje.