Colo-Vada Green

Colo-Vada Green


Proizvod Description
  • 0
  • 16/02/2024

Colo-Vada Green

14-dnevni sveobuhvatni program koji omogućava detoksikaciju korak po korak i optimizaciju metabolizma organizma.
Colo-Vada Green je nova verzija legendarnog programa detoksikacije Program 2 Colo-Vada Plus, sa izmenama u drugoj fazi – Čišćenje. Uključili smo Light Mix, koktel bogat dijetalnim vlaknima i fitonutrijentima iz programa Colo-Vada Light. Od 16 koktela u Fazi 2, polovina je Light Mix (iz Colo-Vada Light), a druga polovina je Colo-Vada Mix (iz Programa 2 Colo-Vada Plus). Ova kombinacija daje blaži program i pozitivno utiče na rezultate.

✅podrška za probavni, izlučni i limfni sistem
✅povećava energiju i performanse,
✅poboljšava stanje nečije kože,
✅Sadrži: fitonutrijente, vitamine, minerale, probiotike, prebiotike i enzime,
✅Jednostavan za upotrebu: svaka porcija je u posebnoj vrećici.

Program traje 14 dana i sastoji se od 3 faze:

Faza 1: Priprema (7 dana)
Aktivne komponente proizvoda pomažu u normalizaciji gastrointestinalnog trakta (GIT), ispravljaju vitaminsko-mineralni balans i poboljšavaju pokretljivost creva.

Faza 2 – Čišćenje (4 dana)
Jezgro ove faze čine Colo-Vada Mix i Light Mix kokteli u prahu, sa visokim sadržajem dijetalnih vlakana. Kada se konzumiraju, ovi puderi nabubre u crevima, obavijaju i uklanjaju ustajali sadržaj iz trakta, doprinoseći temeljitoj detoksikaciji.

Faza 3: Restauracija (3 dana)
Posljednja faza se fokusira na mikrofloru i funkciju creva. Probiotske kulture (bifido i laktobacili), prebiotici i probavni enzimi pomažu u obnavljanju mikroflore i poboljšavaju apsorpciju nutrijenata.

Sadržaj paketa proizvoda:

ULTIMATE

Izbalansiran izvor vitamina i minerala koji pomažu da se nadoknadi nedostatak zdravih nutrijenata i optimizije metabolizam.

VITAMIN C

Sadrži askorbinsku kiselinu, flavonoide citrusa i ekstrakt šipka. Vitamin C je važan antioksidans i aktivira obrambene funkcije tela.

DIGESTABLE

Uravnotežen kompleks od 12 probavnih enzima. Podstiče bolju razgradnju i apsorpciju hranljivih materija.

CASCARA SAGRADA

Blagi laksativ biljnog porekla na bazi praha kore Cascara Sagrada. Pomaže u povećanju crevne peristaltike i formiranju redovne meke stolice.

LISTOVI CRNOG ORAHA

Listovi crnog oraha sadrže supstancu juglon, koja će pomoći u smanjenju crevnih tegoba, poboljšati stolicu i zaštititi gastrointestinalni trakt od parazita.

LUCERNA

Biljni izvor proteina, vitamina, minerala. Podržava normalnu gastrointestinalnu funkciju i povećava energiju.

SET BILJA #2

Kombinacija korena čička, belog luka, crvene deteline, korena đumbira, semena čička, korena žalfije i listova maline. Jača peristaltiku creva, podržava jetru i probavni sistem.

COLO-VADA MIX I LIGHT MIX PRAH

Izvori nerastvorljivih i rastvorljivih dijetalnih vlakana iz semenki i ljuski: semenki trputca, semenki lana, suvih šljiva i drugog bobičastog voća, povrća i voća. Pomažu u čišćenju creva i poboljšanju stolice.

SUPER-FLORA

Uravnotežena kombinacija probiotika doprinosi rastu zdravih bakterija i obnavljanju mikroflore creva.

Uputstvo:
Pročitajte uputszvo pre nego započnete svoj kurs. Trajanje kursa – 14 dana.

Mere predostrožnosti:
Individualna netolerancija na komponente proizvoda, trudnoća i dojenje. Pre upotrebe posavetujte se sa specijalistom. Osobe sa poremećajima štitne žlezde i one koje uzimaju jodne lijekove trebaju se obratiti endokrinologu.

Skladištenje:
Čuvati na suvom mestu daleko od sunčeve svetlosti, van domašaja dece i na temperaturi koja ne prelazi 25°C