C-pack


Proizvod Description

C-pack

C-pack – je set za zdravo srce. Proizvodi u setu savršeno su kombinovai kako bi osigurali hranjive sastojke i energiju ćelijama srca i osigurali pravilno funkcionisanje kardiovaskularnog sustava.

PentoKan je izvor kalijuma. Pomaže u brzom nadopunjavanju energetskih resursa srca i pomaže u rešavanju oksidativnog stresa. Jedinstvena kombinacija kalijuma, riboze i vitamina c, u šumećim tabletama, povećava bioraspoloživost.
Koenzim Q10 deo je ćelija mitohondrija koji stvaraju oko 95% sve energije u ljudskom telu. S godinama, telo postepeno gubi sposobnost sintetizacije ovog koenzima. Ovaj koenzim normalizuje funkciju ovih organa, poboljšava fizičku izdržljivost i usporava starenje.
Taurin je visoko bioaktivna aminokiselina koja reguliše kalcijum, kalijum, magnezijum i natrijum u telu, što sve utiče na rad srca. Taurin snižava nivo lošeg holesterola i pomaže u suzbijanju posledica starenja.
Koralni magnezijum sadrži visoko dostupne oblike magnezijuma – magnezijum glicinat i magnezijum taurat. Ovaj dodatak ishrani aktivno podržava  kardiovaskularno zdravlje i rad nervno-mišićnog tkiva. Proizvod doprinosi sintezi enzima, normalizuje metabolizam i aktivno reguliše ravnotežu kalcijuma i natrijuma na ćelijskom nivou.
Sadržaj paketa:
PentoKan – 3 epruvete (60 tableta), koenzim Q10  (60 kapsula), koralni taurin  (60 kapsula), koralni magnezijum  (90 kapsula).

Pre upotrebe, pročitajte uputstvo. Trajanje – 60 dana